نماينده سازمان جهاني گردشگري در بخش خاورميانه تاکيد کرد: رشد گردشگري از اين پس رقم ثابتتري خواهد داشت و ديگر شدت رشد گردشگري همچون سالهاي 2004 تا 2007 نخواهد بود .
وي در ادامه گفت: بررسيها نشان داده است که توريسم، هم قرباني تغييرات زيست محيطي است و هم خود آن باعث ايجاد تغييرات زيست محيطي ميشود، به طوري که توريسم توليد 5 درصد از گازهاي گلخانهاي را به خود اختصاص ميدهد اما اين به آن معني نيست که جهانگردان نبايد سفر کنند.
عبدالغفار با تاکيد بر نقش توريسم بر کاهش فقر و مبارزه با اين پديده گفت: توريسم در سال 2005 از نظر درآمد ارزي 205 ميليارد دلار به کشورهاي در حال توسعه کمک کرده است.
نماينده سازمان جهاني جهانگردي در بخش خاورميانه فقدان امکانات و زيرساختها و کمبود سازماندهي و منابع انساني را از جمله مواردي دانست که باعث ميشود از ظرفيتهاي بالقوه گردشگري استفاده نشود.
عبدالغفار بيان کرد: در سال گذشته 900 ميليون جهانگرد سفرهاي بينالمللي داشته و 7 هزار ميليون دلار پول خرج کردهاند، به طوري که طي سال گذشته 6 درصد رشد تعداد گردشگران و 11 در صد رشد در مبلغ داشتهايم.
وي خاطرنشان کرد: تخمين زده شده است که 7 درصد از درآمدهاي صادراتي مربوط به موضوع جهانگردي است و در سال 2006 ميزان ورودي به کشورهاي در حال توسعه به 39 درصد رسيده است./102
انتهای پیام/